"U današnje vreme rast na Instagramu je moguć samo moraš imati mapu kako"
Metode za rast na Instagramu: proverene i pogubne

Mi kao ribe u moru Instagrama možemo biti zlatne ribice ili ajkule, pa sam rešila danas da vam ispričam priču šta koja od njih radi ???

Zlatna ribica je rešilja da dodje do što većeg broja riba koje je prate na načine koji su brzi i agresivni. Kupila je pratioce jer veruje da broj ljudi koji je prate je glavno pravilo njenog uspeha! Nije ju zanimalo što te ribe neće imati interakciju sa njenim objavama, što nikada neće komentarisati njene reelse ili ikada nešto od nje kupiti.

Zlatna ribica je počela da zapraćuje veliki broj profila na dnevnom nivou u nadi da će je oni zapratiti nazad i čim se to desi, ona bi ih otpratila. Ovde govorimo o stotinama riba nedeljno.

Kada joj ni to nije bilo dosta počela je ljudima koje ona sama ne prati, da šalje opšte i generičke poruke ovog tipa: "Ćao draga, vidim da imaš lepu i negovanu kožu i deluješ kao neko ko drži do sebe. Zaprati naš profil sa kozmetikom, sigurno ćeš naći nešto za sebe".

Sve ovo je zahtevalo trud, a rezultat je sledeći:

*Gomila "mrtvih" riba koje svojom neaktivnošću ubijaju statistiku profila i onemogućavaju organski rast!

*Potencijalni ban Instagrama zbog prevelikog broja praćenja i poruka

*Prikazivanje sebe i profila kao potpuno nezainteresovanih za stvaranje odnosa i poverenja sa svojim pratiocima/klijentima
"Za ovo vreme ajkula je bila pametna i napravila plan aktivnosti za naredna 3 meseca i rešila da ima veru u sebe i strpljenje za dolazak do svog cilja".
Za ovo vreme ajkula je bila pametna i napravila plan aktivnosti za naredna 3 meseca i rešila da ima veru u sebe i strpljenje za dolazak do svog cilja.


Snimala je reelse poštujući sva pravila pecanja pažnje
, održavanja dinamike i poziva na akciju i tako stigla do mnooogo novih riba koje za nju do tada nisu znale i zapratile su je.

Zatim se ajkula povezala sa drugim ajkulama, delfinima i kitovima koji vode profile na slične, komplementarne teme i zakazala lajvove kako bi pokazala ekspertnost i podelila publiku. Snimila je sa kolegama reelse u kolaboraciji i tako dobila duplo veće zajedničke preglede.

Rešila da odvoji odredjen budžet i platila reklamu, ali nije sponzorisala postove pošto to više ne radi posao nego je sponzorisala storije i reelse. Snimila je i montirala videe koji su uradjeni sa ciljem reklame i da idealnog klijenta kada ih vidi pogote pravo u srce i novčanik.

Pronašla je sirene influensere i koji pričaju o sličnim temama kao ona i dogovorila rekla kod njih, kao set storija ili kao zanimljiv reels preporuke.

Ajkulin profil je krenuo da raste i bio je pun živahnih morskih stvorenja zainteresovanih za saradnju i kupovinu prozvoda i usluga.

Ono što ajkulini metodi
imaju zajedničko su videi!

Reelsi koji su dobro osmišljeni i uradjeni sa jasnim ciljem iskorišćeni na razne načine
BUDI AJKULA!
— Lora Stardust
Upiši moj kurs za snimanje i montiranje videa na telefonu i iskoristi maksimum od REELS-a! Najboljeg i uz to besplatnog tipa sadržaja za rast na Instagramu.
MAja:
Da li je kurs i za iphone i za android telefone?
Lora:
Apsolutno! :)
Jovana:
Da li moram da imam posebnu opremu i da kupim odredjene aplikacije?
Lora:
Sve radimo je na besplatnim aplikacijama. Osim tvog mobilnog telefona ne moraš da imaš ništa dodatno.
Anja:
U koje vreme su predavanja pošto radim ne znam da li stižem da ispratim sve?
Lora:
Lekcije su snimljene pa gledaš kada ti odgovara. Ja sam sa polaznicima tokom 6 nedelja interaktivnog kursa gde odgovaram na sva pitanja i radim analize svih snimljenih videa kako bih bila sigurna da je sve savladano :)
Jedva čekam da se družimo i učimo zajedno,
jer je ovo proveren put do sjajnih videa.