Politika privatnosti

Ovim Vas želimo upoznati sa našim pravilima u vezi sa prikupljanjem, korišćenjem i otkrivanjem ličnih podataka koje dobijamo od korisnika Veb lokacije.

Vaše lične podatke koristimo samo za promociju i unapređenje Web lokacije. Korišćenjem Sajta, pristajete na prikupljanje i korišćenje informacija u skladu sa ovom politikom. Prikupljanje i upotreba informacija tokom korišćenja naše web stranice, možemo tražiti da nam dostavite određene lične informacije koje se mogu koristiti za kontakt ili identifikaciju. Lično, podaci koji se mogu identifikovati mogu sadržavati, ali nisu ograničeni na vaše ime („Lične informacije"). Podaci o evidenciji kao i mnogi operateri sajta, mi prikupljamo informacije koje vaš pregledač šalje kad god posetite našu web lokaciju. Ovi podaci dnevnika mogu sadržavati informacije kao što su Internet protokol računara („IP") adresa računara, vrsta pregledača, verzija pregledača, stranice našeg websajta koje posećujete, vreme i datum posete, vreme provedeno na tim stranicama i druga statistika. Pored toga, možemo koristiti usluge trećih strana kao što je Google Analitics koje to prikupljaju, prate i analiziraju ... Možemo koristiti vaše lične podatke da vas kontaktiramo sa biltenima, marketinškim ili promotivnim materijalima i drugim informacijama. Kolačići (cookies) su datoteke sa malim količina podataka, koja može uključivati anonimni jedinstveni identifikator. Kolačići se šalju vašem pregledaču sa web lokacije i čuvaju se na čvrstom disku vašeg računara. Kao i mnogi web sajtovi, koristimo „kolačiće" za prikupljanje informacija. Možete da uputite pregledač da odbije sve kolačiće ili da naznači kada se kolačić šalje. Međutim, ako ne prihvatate kolačiće, možda nećete moći da koristite neke delove naše web stranice. Sigurnost vaših ličnih podataka za nas je važna, ali imajte na umu da nijedan način prenosa putem Interneta ili način elektronskog skladištenja nisu 100% sigurni. Iako se trudimo da koristimo komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših ličnih podataka, ne možemo garantovati njegovu apsolutnu sigurnost. Ova politika privatnosti stupa na snagu 01.02.2021. i ostaće na snazi osim u pogledu bilo kakvih promena njenih odredaba u budućnosti, koje će biti na snazi odmah nakon što budu objavljene na ovoj stranici. Pridržavamo pravo da ažuriramo ili izmenimo našu Politiku privatnosti u bilo kom trenutku i trebalo bi da je povremeno proveravate. Vaša kontinuirana upotreba usluge nakon što na ovoj stranici objavimo bilo kakve izmene Politike privatnosti predstavljaće vašu potvrdu o izmenama i vašu saglasnost da se pridržavate i obavezujete izmenjena Politika privatnosti. Ako unesemo bilo kakve značajne izmene u ovu Politiku privatnosti, obavestićemo vas bilo putem adrese e-pošte koju ste nam dostavili ili stavljanjem istaknutog obaveštenja na našu web lokaciju. Kontaktirajte nas Ako imate bilo kakvih pitanja o ovoj politici privatnosti.
Kreirali smo ovaj dokument kako bismo pokazali svoju posvećenost zaštiti privatnosti registrovanih korisnika sajta
www.lorastardust.com
https://lorastardust.com/videofactory1022
Preporučujemo da pročitate politiku zaštite privatnosti pre nego što počnete da koristite sajt.

Korišćenjem sajta podrazumeva se da ste pročitali i razumeli politiku zaštite privatnosti. Ukoliko se ne slažete u potpunosti s njima, nemojte koristiti ovaj sajt.

Sajt prikuplja lične informacije i skladišti ih na serveru, ne zloupotrebljava ih, ne deli niti prodaje trećim licima.

Prikupljaćemo informacije za ličnu identifikaciju, kao što su ime i prezime, grad, država, poštanska adresa, broj mobilnog telefona, e-adresa, koje ćete ostavljati na ovom Sajtu prilikom kupovine Erestan kapsula.

Ovaj sajt nije namenjen za dečju upotrebu i molimo vas da deca ne dostavljaju informacije za ličnu identifikaciju putem ovog Sajta.
https://lorastardust.com
https://lorastardust.com/videofactory1022
Sajt prikuplja i informacije o IP adresi i razne varijable okoline.

• Informacije o IP adresi predstavljaju informacije koje Web pregledač prosleđuje našim serverima, šaljući na taj način podatke o našoj URL adresi.

• „IP adresa" je broj koji koriste računari na mreži da bi identifikovali vaš računar i poslali mu podatke .

• „Variable okoline" obuhvataju, između ostalog, domen sa koga pristupate Internetu, vreme pristupanja Sajtu, tip Web pregledača i operativnog sistema ili platforme koja se koristi, Internet adresu Web sajta koji ste napustili kako biste posetili ovaj Sajt, nazive stranica koje posećujete dok ste na ovom Sajtu.

Te informacije se prikupljaju za interne potrebe, na primer, za povećanje bezbednosti Web sajta, za otkrivanje rasprostranjenih demografskih trendova i za poboljšanje iskustva prilikom korišćenja ovog Sajta.

Sajt može sadržati linkove ka drugim sajtovima kojima ne upravlja.